Menü

ÁLLATMENTŐ NAGY TEHERAUTÓ, Schleich

Ár:
21.990 Ft (17.315 Ft + ÁFA)
Cikkszám: S42475
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó: Schleich

Új, fontos elemként tökéletesen beilleszthető a meglévő WILD LIFE világodba. Sok funkcióval és kiegészítővel többórás szórakozást biztosít!

Van forgó daru, leemelhető konténer, teherautó rakodó rámpával felszerelve, rugalmasan elhelyezhető kábelcsörlő, a teherautóra helyezhető állatketrec - ezt mind megkaphatod!

Tom a vadőr és Ted a szurikáta együtt mennek első közös útjukra a Schleich® Wild Life sorozat állatmentő teherautójával. A szafarin Tom és Ted egy beteg nőstény oroszlánt talál, akinek sürgős kezelésre van szüksége a helyszínen az állatmentő teherautóban. Tom és Ted először leereszti a kezelő kabint a talaj szintjére, így most már kezelhetik a nőstény oroszlánt a jól felszerelt járműben.

Tom vadőr mindig készenlétben tartja a sztetoszkópját és a kötszereket. A kezelés után a nőstény oroszlánt elhelyezik a szállító ketrecben. A daru először felemeli a kabint a teherautó platójára, majd csatlakoztatja a szállító ketrecet a járműhöz. Tom és Ted a nőstény oroszlánt egy nagy víztócsa mellett engedik el, ahol megpihenhet.

Termék szélesség cm: 39

Termék mélység cm: 11

Termék magasság cm: 23

Termék súly gr.: 1331

Ajánlott korosztály: 3-8év

Menny.:

Keresés