Menü

Ballnik, Peter: APÁK KÉZIKÖNYVE Útmutató a három évnél idősebb gyerekek neveléséhez

Ár:
3.990 Ft (3.800 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MAPKO
Elérhetőség: 1 db raktáron
A legtöbb önsegítő könyv az édesanyákat halmozza el hasznos ötletekkel és tanácsokkal. Az Apák kézikönyve ezzel szemben az apa-szerep újraértelmezésére vállalkozik, és fogódzót kínál ennek a szerepnek a tartalmas megvalósításához.

Leírás és Paraméterek

Régebben a a családapák fő feladata a megfelelő anyagi háttér előteremtése volt, a mai, modern apák viszont erősebb érzelmi kapcsolatra vágynak gyermekükkel. Peter Ballnik közérthető, olvasmányos stílusban ír a közös kalandok, a játék és a sportolás fontosságáról. Emellett külön fejezetet szentel az elmélyült beszélgetés, a kikapcsolódás és a kölcsönös figyelem, illetve a közös tanulás témájának.
Az osztrák születésű Peter Ballnik pszichoterapeuta; évek óta dolgozik együtt gyerekekkel és szüleikkel. Számos apákról szóló szakkönyv és kiadvány szerzője.
ELŐSZÓ
Az apa és gyermeke közti kapcsolat olyan, mint egy híd. Milyen ez a híd az ön családjában? Természetesen nem lehet ingatag, amely az első fuvallat hatására összeomlik, hanem ROBUSZTUS, SZILÁRD, ELEGÁNS ÉPÍTMÉNYNEK kell lennie, amelyen apa és gyermeke biztonságban érezheti magát.
Ilyen stabil hidat kívánok önnek és gyermekének. Ez a könyv segít a közös építkezésben.
A könyv hét fejezete egyrészt apákkal és gyermekeikkel végzett tanácsadó munkám tanulságainak összefoglalása, másrészt kutatásaim eredménye, melyek során arra a kérdésre kerestem a választ, hogy milyen apának lenni.
Lásson hozzá a hídépítéshez! Ez az apák egyik legszebb feladata.
„Az apák hidat építenek kisgyermekeiknek, a nagyoknak pedig kaput nyitnak a világra.”

A TARTALOMBÓL:
• Mit kérdeznek az apák?
• Beszélgetés és odafigyelés 
• Kalandra fel
• Sport és mozgás
• Kikapcsolódás
• Tanulás és iskola

Keresés