Menü

Harry Potter: Roxforti csata - Sötét varázslatok kivédése társasjáték

Ár:
8.490 Ft (6.685 Ft + ÁFA)
Cikkszám: JNHPHOGDADA
Elérhetőség: 1 db raktáron

Stratégiai társasjáték

Korosztály: 11 és 99 év között (2fő/játék)

Ő, Akit Nem Nevezünk Nevén ismét sötétségbe és rettegésbe borítaná a varázsvilágot. A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában sem
tétlenkednek: párbajszakkör indul a legkiválóbb mesterek oktatásával! Ki ne akarna tanulni Flitwick professzortól, aki a maga idején legendás párbajhős volt, vagy ellesni néhány pálcamozdulatot a felsőbb évesektől, mint például Cedric Diggory? Megannyi erőteljes és bonyolult varázsige és rontás várja, hogy felfedezd, amikről a tanórákon mégcsak hírből sem hallhattál!
Két ifjú varázslótanonc teheti próbára a tehetségét és varázserejét a Harry Potter: Sötét varázslatok kivédése társasjáték párbajában. Tudásotok egyre csak bővül, ahogy új és új varázslatokat tanultok a kártyák segítségével, és egyre hasznosabb tárgyak kerülnek a paklitokba. Hűséges kisállatod mellé megannyi új szövetséges sorakozik fel, csak úgy váltják egymást csörte közben a suhanó varázslatok és pálcamozdulatok!
És nicsak, még maga az igazgató, Dumbledore professzor is tiszteletét teszi a szakkörön - most aztán igazán nem vallhatsz szégyent!
Kerekedj felül a másik ház bajnokán, toborozz Te több tagot Dumbledore Seregébe, és légy Te az iskola legújabb párbajhőse! Pálcát szegezz, kezdődjék a küzdelem!

Keresés