Menü

LÓISTÁLLÓ Schleich

Ár:
29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
Cikkszám: S42485
Elérhetőség: 2 db raktáron
Gyártó: Schleich

Ez a készlet jól illeszkedik az istálló és a faház mellé a tanyán! A sok funkció és kellék határtalanul sok játékot tesz lehetővé! Az aranyos állatfiguráknak központi szerepe van.

Az etetési idő jelzője révén a gyermekek megismerkednek a napszakokkal és az időbeli ütemezéssel. A szénapadlásba beépített görgők segítségével a bálákat könnyen el lehet juttatni a csúszdához. A forgószék és a kihúzható emelőcsiga a bálák könnyű felemelését szolgálja. A mérleghinta vidám játékszer. A levehető ajtókkal ellátott lóistállóhoz sok kellék társul, ezek mind a változatos játékot szolgálják és sok örömöt adnak a gyerekeknek!

A készletben található 7 kedves állatfigura, 2 lószállító és számtalan kiegészítő révén a gyerekek lemásolhatják a farmerházaspár, Paul és Laura napi munkáját a tanyán. Miközben a gazda felesége előkészül lovaglásra, Paul a csörlőket használja ahhoz, hogy friss takarmányt szállítson a szénapadlásra. Paul munkáját nagyon megkönnyíti az, hogy a szénabálákat szállító görgők segítségével juttathatja el az etető csúszdához, ahonnan a talicskába esnek.

Az etető kijelzőjét fokozatosan állítani lehet attól függően, hogy mennyi takarmányt kell adni az állatoknak. Észrevette a gazda az egérlyukban üldögélő kisegeret?

A gyerekek saját elképzelésük szerint díszíthetik az istállót a matricákkal. A Schleich® állatfigurákat nagy odaadással, kézzel festik, a részletes kidolgozás lehetővé teszi, hogy a gyerekek játék közben észrevétlenül tanuljanak.

Termék szélesség cm: 49

Termék mélység cm: 10,5

Termék magasság cm: 34,5

Termék súly gr: 2947

3 éves kortól ajánljuk.

Keresés