Menü

Pacskovszky Zsolt,Rigler Ilona: HOGYAN ÉLHETED TÚL HA RÁD SZÁLL AZ OSZTÁLY? Lélekdoki sorozat 1.

Ár:
1.645 Ft (1.567 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MO2750
Elérhetőség: 2 db raktáron

Így megy ez nálunk. Fura, de ha nincs köztünk kapufa, vagy nem nézhetünk valakit levegőnek, akkor mindenki tiszta nyomott lesz az osztályban. Valahogy nem találjuk a helyünket - meséli Patrik, akinek osztálytársai megdöbbentő játékot eszelnek ki arra, hogy egymást megleckéztessék.

A Lélekdoki sorozatról

A Móra Kiadó 9-11 éves gyerekeknek szóló pszichológiai könyvsorozatának kötetei egy-egy lelki problémát járnak körül. A könyvek két részből állnak: egy történetből és a hozzá tartozó, „segítő” feladatokból, tanácsokból, amelyek magyarázzák és feloldják az olvasóban az ábrázolt konfliktust és érzelmeket. A kapcsolódó feladatok, tanácsok a Heim Pál Gyermekkórház mentálhigiénés szakembereinek szakmai tudásán alapulnak, a történetek a szakmai csapat és Pacskovszky Zsolt író közös munkájával valósultak meg. A sorozat első kötete a kiközösítés témakörével foglalkozik.

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Pacskovszky Zsolt,Rigler Ilona: HOGYAN ÉLHETED TÚL A SZÜLEID VÁLÁSÁT? Lélekdoki sorozat 2. Pacskovszky Zsolt,Rigler Ilona: HOGYAN ÉLHETED TÚL A SZÜLEID VÁLÁSÁT? Lélekdoki sorozat 2.
1.890 Ft

Keresés