Menü

100% TISZTASÁGÚ EUKALIPTUSZ ILLÓOLAJ, 10ml

Ár:
960 Ft (756 Ft + ÁFA)
Cikkszám: EukSZ
Elérhetőség: 5 db raktáron

Hatásai: fertőtlenítő, légzéskönnyítő, erősítő

Külsőleg alkalmazva: dezodorál, a bőrön lévő élősködőket elpusztítja, tetű irtó, rovarcsípés fájdalmát csillapítja, légúti betegségeknél, arc- és homloküreg gyulladásnál inhalálás, magas láz esetén a lábikrára pólya, sebeknél lemosás vagy borogatás. Párologtatóba rovarűzőnek, meghűlés megelőzésére javasolt. Lelki hatása: erősíti a koncentráló képességet, az egészséges, logikus gondolkodásban

Masszázs, bedörzsölés és borogatás esetén 10-15 ml növényi olajban elkeverünk 3-5 csepp illóolajat.

Fürdő vízbe először fél deci tejbe csepegtessünk 5-10 cseppet mielőtt a fürdő vízbe tennénk, mivel a tej oldja az illóolajat, így az nem mered fent a víz tetején.

Az inhaláció leggyakrabb használatos formája: szauna, inhalátor, párologtató edények, diffúzorok, nedvszívó tárgyak pl. illó kő melyek pórusos kerámiából készülnek, így miután beszívja az illóolajat lassan párologtatja el magából. Ebben az esetben nem kell mécsest gyújtanunk, így nagyon biztonságos és közkedvelt főleg a gyerekszobákban.

100 ml párologtató edénybe 3-5 csepp illóolaj elegendő a jó minőségű párologtatásra.

Elsősorban légúti megbetegedések, izmok merevségére, de remek köptető, fájdalomcsillapító. Sebgyógyításra és ízületi fájdalmakra is hatásos.

Használjuk még, asztma, megfázás, láz, torokfájás esetén nagyszerű választás. Gyulladáscsökkentő, izomlazító, növeli a koncentráló képességet és elűzi a rovarokat.

A biztonságos csepegtetőnek köszönhetően a kupakok nem perforáltak.  

Keresés